Antwerpen - Brussel

 

Op de E19 neemt u afrit 8 en volgt u richting Duffel. Na 6km komt u aan het gemeentehuis van Duffel. Aan deze lichten gaat u naar links richting Lier. Na 450 meter gaat u naar links richting Lint (ter hoogte van een Esso tankstation). Dit volgt u gedurende 1,1 kilometer en dan bevindt er zich op uw rechterzijde een zijstraat met de naam: Senthout (ter hoogte van de splitsing naar Kontich).

 

Lier

 

Als u Duffel binnenrijdt gaat u naar rechts richting Lint (ter hoogte een Esso tankstation). Na 450 meter gaat u naar links richting Lint (ter hoogte van een Esso tankstation). Dit volgt u gedurende 1,1 kilometer en dan bevindt er zich op uw rechterzijde een zijstraat met de naam: Senthout (ter hoogte van de splitsing naar Kontich).

 

Mechelen

 

Rij door Duffel richting Lier. 450 meter na de verkeerslichten die zich bevinden aan het gemeentehuis rijdt u links richting Lint (ter hoogte van een Esso tankstation). dit volgt u gedurende 1,1 kilometer en dan bevindt er zich op uw rechterzijde een zijstraat met de naam: Senthout (ter hoogte van de splitsing naar Kontich).

 

Lint - Kontich

 

Als u Duffel binnenrijdt ziet u(ter hoogte van de grens van de bebouwde kom van Duffel) aan de linkerzijde een zijstraat met de naam Senthout.

 

 

 

 

 

 

Senthout 35 - B2570 Duffel - GSM:0477/282.514 - email: info@lenico.be